Lovári nyelvtanfolyam - Miért érdemes tanulni?

Miért érdemes lovárit tanulni?

 

Az eltelt évek tapasztalatai alapján azért érdemes tanulni ezt a nyelvet, mivel a világnyelvekkel ellentétben sokkal könnyebben elsajátítható ez a nyelv, mint bármely más világnyelv. A lovári cigány is világ nyelv, hiszen a világ számos területén beszélik ezt a nyelvjárást. Persze azok csak hiedelmek, hogy könnyen, és gyorsan meg van a nyelvvizsga mindenféle erőfeszítés és tanulás nélkül. Hiszem és gondolom, hogy sok mindent elárul a Budapesti Rigó Utca neve. ELTE-ITK lehet államilag elfogadott akkreditált nyelvvizsgát tenni itt Magyarországon, csak itt, mivel erre másnak nincs jogosultsága.

 

Azért is érdemes tanulni a lovárit, mivel a munkaerőpiacon sokkal könnyebben eladható ez a nyelv. Különös célcsoportom a szociális szféra szakemberei. Persze sokan tanulják érdekességből is ezt a nyelvet.

 

A jó felkészülés az alapja mindennek. A tanfolyam időpontok menüpont alatt láthatóak, hogy 10-12 hetes tanfolyamokat indítunk. Sőt egyéni igény szerint lehet választani 5 hetes, 6 hetes 5+2 napos szuperintenzív nyelvtanfolyamok közül. Több éves tapasztalatom alapján az kell mondjam, hogy ez időintervallum alatt is fel lehet készülni a sikeres középfokú nyelvvizsgára.

 

Terméyszetesen a tanuló közremüködése is nagyon fontos.

 

 

 

Figyelembe véve több év tapasztalatát, itt is érvényes az, mint minden nyelvtanulásnál:

 

Itt is fontos, hogy